Werken op papier in aquarel, ook pentekeningen ingekleurd met aquarel.

uit 2017 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

boom met hek

2019

wandelen en genieten van het groen, de blauwe lucht en een eenvoudig houten hek. Dat prikkelt het kunstenaarsoog ! Ik hou het hier bij zachte natuurlijke kleuren om dit eenvoudige tafereetje op papier weer te geven.

Colorsplash

2019

Een explosie van de kleuren die ik zo graag gebruik en zie. Klein abstract werkje dat toch telkens weer je aandacht even vasthoudt en een glimlach tevoorschijn tovert.

Daisies 1

2019

Daisies, madeliefjes, een van de mooiste bloemen om te schilderen. Zo kwetsbaar, zo mooi,en overal bloeien ze naar hartelust. 

Daisies 2

2019

nog meer madeliefjes...  heerlijk ~

Dromenvanger

2019

Fantasie in blauw.

Genieten van de natuur

2019

Ik heb iets met bomen, er gaat altijd een bepaalde uitstraling van hen uit. Vaak ben ik gefascineerd door de structuur van hun stam, de tekening van hun takken, de kleruen van hun bladeren die elke dag veranderen. Mooi... een onuitputtelijke bron van inspiratie.

red dream

2019

fantasy in red

Tulpen

2019

een dankbaar onderwerp, telkens weer een uitdaging.

Ui

2019

Een superrealistisch schilderijtje van een ui. Een uitdaging waar ik echt van hou. Het zoeken naar de juiste kleuren, structuren, de prachtige details die dit voorwerp doen leven op papier. 

Mooie hoeve

2018

In ons Limburgs landje vind je de prachtige hoeves, omringd door bomen en mooie natuur.

mooi Limburg

2018

Mooie plekjes in ons Limburg.

Amazing view

2017

Aquarel in pen en inkt. Adembenemend zicht !!! Wat een prachtige architectuur, wat een geschiedenis ... Dit zijn de wondere dingen waar je dan heel stil van wordt. Prachtig om vast te leggen met pen, potlood, houtskool, alles tegelijk..  ja... een droom van een onderwerp !

de Oude God

2017

De Oude God in Oud Rekem, zoals het vroeger is geweest. Mooie aquarel in pen en inkt.

Let's go

2017

De warme kleuren van dit dorpje in het Zuiden van Europa doen je meteen wegdromen en nemen je mee op reis. Droom maar mee en geniet ! Aquarel in pen en inkt.

Lotus

2017

Bloemen zijn prachtige onderwerpen voor een kunstenaar. Hun oneindig variérende vormen en kleuren blijven je uitdagen om dit voor altijd vast te leggen. Aquarel is voor mij een nieuw medium om mee te werken, een nieuwe grote uitdaging. Als tekenaar zal ik ook vaker uitgaan van een pentekening als basis van mijn werk.

Lovely passage

2017

Aquarel in pen en inkt. Een prachtig plekje om even stil te staan en te genieten !!!