De laatste tijd ben ik bezig met nieuwe projecten. Misschien wel interessant om jullie mee te laten genieten van wat er gebeurt en hoe dingen zich ontwikkelen in mijn artistieke leven.

Vorig jaar heb ik een verhaaltje geïllustreerd van een meisje van 7. Met potlood had ze een kort verhaaltje met wat schetsjes geschreven over de avonturen van haar knuffels 'De Koning' en 'Kou Kou'. Haar ouders vroegen mij of ik daar enkele tekeningen over maken.

Ze willen het graag in boekvorm te laten drukken. Een prachtig en uniek geschenk voor haarzelf en iedereen die ze mee wil laten genieten van haar prille talent.

Het resultaat zijn 8 mooie tekeningen in kleurpotlood, met de tekstjes van de kleine meid erbij gevoegd. Zo werd het een écht verhaaltje !!!

Daarnaast heb ik ook een ander verhaal geïllustreerd dat een jonge vrouw geschreven had over een meisje dat ging logeren bij haar oma en opa. Zo leuk om te doen !

Binnenkort krijg ik een nieuwe opdracht om weer een verhaal te illustreren.

Er zijn zoveel kinderen die verhaaltjes schrijven, en ook volwassenen die hun fantasie aan het papier toevertrouwen. Tegenwoordig kun je er zelf een boek(je) van laten drukken. Wat een geweldig cadeau voor jezelf en voor diegenen die je graag wilt laten meegenieten!

Vraag vrijblijvend inlichtingen, misschien kan ik wel iets voor u betekenen om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan ....